NaujojiAkmeneDompelpomp kan afvalwater pompenEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische inn

  • vrijgavetijd:2022-08-13 17:18:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:314
  • Korte omschrijving:

    NaujojiAkmene,   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis w

Artikel inhoud

   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.

NaujojiAkmene   Als het kan worden gestart

   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

Jammal.   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.


NaujojiAkmeneDompelpomp kan afvalwater pompenEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovatie



blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen

De druk bij de inlaat van de pomp is niet groter dan % van de druk bij de uitlaat van de pomp, de eentrapspomp of de eerste trapspomp in serie kan de hulpwielschachtafdichting goedkeuren, en de hulpbladschachtafdichting is niet vereist

  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.

Laatste citaat   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding,NaujojiAkmeneBodemmestpomp, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

   Vergeleken met de verticale drijfmestpomp,NaujojiAkmeneQJ dompelpomp, is de toepassingsmarkt ook groter. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord,NaujojiAkmeneslibpomp, prospectie, enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpomp

   Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.


NaujojiAkmeneDompelpomp kan afvalwater pompenEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovatie



   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

Conclusie van de test   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

   Dienstvoorwaarden

   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.

NaujojiAkmene   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.

   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

Fukui.Overige productinformatie
  • Castellammare di StabiaPlateau schaar heftafelDe relevante basiskennis kan compleet zijn

    Castellammare di StabiaPlateau schaar heftafelDe relevante basiskennis kan compleet zijn

  • Castellammare di StabiaDubbele kolom aluminiumlegering lifteconomisch beheer

    Castellammare di StabiaDubbele kolom aluminiumlegering lifteconomisch beheer

  • Kiskunhalas.kgmLiften voor bouwplaatsenkostprijs

    Kiskunhalas.kgmLiften voor bouwplaatsenkostprijs

  • Hoima.Test van isolatiemolie voor transformatorenWanneer de lente terug naar de aarde komt, streeft

    Hoima.Test van isolatiemolie voor transformatorenWanneer de lente terug naar de aarde komt, streeft

  • Ningxia.kgmVast type hydraulische liftSelectieprincipe

    Ningxia.kgmVast type hydraulische liftSelectieprincipe

  • Ningxia.kgmKleine hefplatformtruckOpportunistische verkoop

    Ningxia.kgmKleine hefplatformtruckOpportunistische verkoop

  • UlanqabHydraulisch hefplatformBelangrijke openbaring

    UlanqabHydraulisch hefplatformBelangrijke openbaring

  • Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

    Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!