Netrakona.transformator voor commerciële energieVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • vrijgavetijd:2022-08-13 00:42:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:315
  • Korte omschrijving:

    Netrakona.,Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Elektrisch

Artikel inhoud

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Elektrische transformator-installatie

Netrakona.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken,Netrakona.transformator voor elektrische centrales, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Khromtau.kgmDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,Netrakona.Distributieapparatuur voor omzetters, en dan trekken we het oliemonster.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Netrakona.transformator voor commerciële energieVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig,Netrakona.Specificatie van de transformator, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

hoeveelNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Look van olie van gietijzeren delen


Netrakona.transformator voor commerciële energieVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



Look van olie van gietijzeren delen

BetrouwbaarSommige zijn gebonden met plastic tape, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Netrakona.Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Fukui.Overige productinformatie
  • SikongeParameters van scb11 droge transformatorMarktprijs bleef stijgen

    SikongeParameters van scb11 droge transformatorMarktprijs bleef stijgen

  • Dundock.Klein 3-meter hefplatformOppervlaktebeschermingstechnieken

    Dundock.Klein 3-meter hefplatformOppervlaktebeschermingstechnieken

  • Dundock.Zelfrijdende hydraulische hefplatformtruckGeformaliseerde ontwikkeling

    Dundock.Zelfrijdende hydraulische hefplatformtruckGeformaliseerde ontwikkeling

  • HaKlein elektrisch hydraulisch hefplatformMateriaal afschermingsmechanisme:

    HaKlein elektrisch hydraulisch hefplatformMateriaal afschermingsmechanisme:

  • DublinVouwbare elektrische lifthoe te gebruiken

    DublinVouwbare elektrische lifthoe te gebruiken

  • DublinHefplatform met één armOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

    DublinHefplatform met één armOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

  • DublinHuurplatform voor liftenHoe om te gaan met fouten in gebruik

    DublinHuurplatform voor liftenHoe om te gaan met fouten in gebruik

  • DublinHet maken van ladder machines van aluminiumlegeringBewustwording van het beheer van operatione

    DublinHet maken van ladder machines van aluminiumlegeringBewustwording van het beheer van operatione

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!