Madinat `Isafabrikant van een droge transformator 1000Verschillende functies in gebruik

  • vrijgavetijd:2022-08-12 22:11:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:243
  • Korte omschrijving:

    Madinat `Isa,Madinat `Isa500 KVA droge transformator,Fabrikant van transformatorenExploitatie van transformatoren met olieonderdompel

Artikel inhoud
Madinat `Isa500 KVA droge transformator,

Fabrikant van transformatoren

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Madinat `IsaDe fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket,Madinat `IsaPrijs van de box type transformator, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Kucovietnam.kgmExploitatie van gesmolten transformator

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Madinat `Isafabrikant van een droge transformator 1000Verschillende functies in gebruik



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Fout oordeel van de transformator

Hoeveel gaat het kosten?Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd,Madinat `Isa1600KVA-transformatprijs, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

lekkage van zegelolie


Madinat `Isafabrikant van een droge transformator 1000Verschillende functies in gebruik



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

vraagVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Madinat `IsaExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, preparatie van dikke stalen plaat deklaag, stijger productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Fukui.Overige productinformatie
  • Gdansk.kgmElektrische mobiele hydraulische liftZal het een keerpunt inluiden?

    Gdansk.kgmElektrische mobiele hydraulische liftZal het een keerpunt inluiden?

  • Gdansk.kgm3D hefplatform voor het polijsten van kamerWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

    Gdansk.kgm3D hefplatform voor het polijsten van kamerWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

  • Gdansk.kgmPlatform type liftVerschijnsel tijdens gebruik

    Gdansk.kgmPlatform type liftVerschijnsel tijdens gebruik

  • Gdansk.kgmDubbele kolom lift van aluminiumlegeringTechnische ondersteuning

    Gdansk.kgmDubbele kolom lift van aluminiumlegeringTechnische ondersteuning

  • Magdeburg.Liften voor fabrieksgebruikBetaal 10.000 voor één nep

    Magdeburg.Liften voor fabrieksgebruikBetaal 10.000 voor één nep

  • Masindi.kgmTestelementen van de transformatorWaar moet ik op letten bij het installeren?

    Masindi.kgmTestelementen van de transformatorWaar moet ik op letten bij het installeren?

  • Hebeiphilippines.kgmVaste elektrische liftVeranderingen in vraag en aanbod moeten rationeel worden b

    Hebeiphilippines.kgmVaste elektrische liftVeranderingen in vraag en aanbod moeten rationeel worden b

  • Hebeiphilippines.kgmKleine hijsplatformwagen voor huishoudensWat is de productietechnologie?

    Hebeiphilippines.kgmKleine hijsplatformwagen voor huishoudensWat is de productietechnologie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!