Zira.Wijze van koeling van de transformatorGedetailleerde uitleg van typen en werkingsprincipes

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:51:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:342
  • Korte omschrijving:

    Zira.,Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Verschille

Artikel inhoud

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Zira.Onderhoudsinhoud van de transformator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

KoperBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

lekkage van olie op elektrische lasstand

Verminderde isolering


Zira.Wijze van koeling van de transformatorGedetailleerde uitleg van typen en werkingsprincipes



Look van olie van gietijzeren delen

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing,Zira.Wat is het principe van de transformator, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker enz.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand,Zira.Parameters van olieonderdompelde krachttransformator, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,Zira.10kV transformator voor droog type, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Zira.Wijze van koeling van de transformatorGedetailleerde uitleg van typen en werkingsprincipes



Losse kernschroef

Mond van de aanbevelingVerminderde isolering

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Zira.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen

Fukui.Overige productinformatie
  • Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

    Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

  • Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

    Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

  • Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

    Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

  • Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

    Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

  • LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

    LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

  • GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

    GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

  • GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

    GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!