Qobustan.kgmWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformatorHet demonstratie-effec

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:12:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:354
  • Korte omschrijving:

    Qobustan.kgm, kan het in een energietransformatorBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladi

Artikel inhoud
kan het in een energietransformator

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Qobustan.kgmMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Odzak.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger,Qobustan.kgm500KVA prijs van de transformator, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Qobustan.kgmWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformatorHet demonstratie-effect in de industrie heeft resultaten opgeleverd



Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is,Qobustan.kgmOnderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformator, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

KwaliteitsgarantieWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Qobustan.kgmWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformatorHet demonstratie-effect in de industrie heeft resultaten opgeleverd



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

gemiddelde methode„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Qobustan.kgmfabrikant van droge transformatoren

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Fukui.Overige productinformatie
  • Silvertham.MobielWelke aspecten worden vooral gebruikt voor?

    Silvertham.MobielWelke aspecten worden vooral gebruikt voor?

  • Silvertham.Het heffen van een klein platformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te berei

    Silvertham.Het heffen van een klein platformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te berei

  • Silvertham.In de auto gemonteerde liftplatformWelke technologieën zijn nodig voor productie?

    Silvertham.In de auto gemonteerde liftplatformWelke technologieën zijn nodig voor productie?

  • Silvertham.Kleine enkele kolom aluminiumlegering liftIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbeha

    Silvertham.Kleine enkele kolom aluminiumlegering liftIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbeha

  • Dalian.Schaarlift in de autoDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden besteed

    Dalian.Schaarlift in de autoDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden besteed

  • Sao Mamede de InfestaHoeveel is een 250kVA box transformatorWat is het nut van moderne oorlogsvoerin

    Sao Mamede de InfestaHoeveel is een 250kVA box transformatorWat is het nut van moderne oorlogsvoerin

  • zuidelijke voorstedenHoeveel is de eenvoudigste kleine liftLandoppervlak

    zuidelijke voorstedenHoeveel is de eenvoudigste kleine liftLandoppervlak

  • zuidelijke voorstedenHydraulische platformauto OphefplatformautoWat zijn de redenen voor de slechte

    zuidelijke voorstedenHydraulische platformauto OphefplatformautoWat zijn de redenen voor de slechte

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!