Mardakan.Wat is droge transformatorWelk deel van de indicator?

  • vrijgavetijd:2022-08-12 20:50:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:332
  • Korte omschrijving:

    Mardakan.,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Het geluid v

Artikel inhoud

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Mardakan.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Elmina.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht,Mardakan.Wat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Mardakan.Wat is droge transformatorWelk deel van de indicator?



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden,Mardakan.Transformer reverse power transmissie, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

lekkage van olie op elektrische lasstand

Beheer van apparatuurAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

transformator-onderneming met olieonderdompeling


Mardakan.Wat is droge transformatorWelk deel van de indicator?



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Mond van de aanbevelingMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Onderhoudsinhoud van de transformator

Fabrikant van transformatoren

Mardakan.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Fukui.Overige productinformatie
  • Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

    Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

    Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

  • Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

    Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

  • MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

    MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

  • Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

    Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

  • SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

    Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

  • Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!