Qubafrance.kgmWarmte van droge transformatorenconstructie analyse

  • vrijgavetijd:2022-08-12 19:22:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:352
  • Korte omschrijving:

    Qubafrance.kgm,Qubafrance.kgmRanglijst van droge transformatoren,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, ra

Artikel inhoud
Qubafrance.kgmRanglijst van droge transformatoren,

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Qubafrance.kgmDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Heradez Claroway.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

lekkage van zegelolie


Qubafrance.kgmWarmte van droge transformatorenconstructie analyse



Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Wanneer we olie ondergedompelde transformator,Qubafrance.kgmAanbesteding van distributietransformatoren, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Eerlijke dienstNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.


Qubafrance.kgmWarmte van droge transformatorenconstructie analyse



Fout oordeel van de transformator

Aanpassing van de regelingBij inbedrijfstelling:

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld,Qubafrance.kgmBeeld van de installatie van transformator, maar het is geen groot land.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Fukui.Overige productinformatie
  • Luchthaven DublinAutoliftplatformProfessioneel beheer

    Luchthaven DublinAutoliftplatformProfessioneel beheer

  • Luchthaven DublinEnkele kolom aluminiumlegeringsliftInspectie en onderhoud

    Luchthaven DublinEnkele kolom aluminiumlegeringsliftInspectie en onderhoud

  • Harlem.Schaarlift in de autoDe oplossing voor het compressieprobleem

    Harlem.Schaarlift in de autoDe oplossing voor het compressieprobleem

  • NtungamoTransformer boxBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

    NtungamoTransformer boxBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

  • XinjiangCity in ChinaVaste schaarvork type liftGoedkope fabrikanten bieden:

    XinjiangCity in ChinaVaste schaarvork type liftGoedkope fabrikanten bieden:

  • XinjiangCity in ChinaOpheffende plateau auto display 02Wat is de rol van beschrijving?

    XinjiangCity in ChinaOpheffende plateau auto display 02Wat is de rol van beschrijving?

  • Mulheim.Hydraulisch platform van het type kuilWat zijn de kenmerken van

    Mulheim.Hydraulisch platform van het type kuilWat zijn de kenmerken van

  • Myers.Elektrische vrachtliftnodig hebben

    Myers.Elektrische vrachtliftnodig hebben

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!