Sabirabad.Voornaamste transformator van de centraleProductieanalyse

  • vrijgavetijd:2022-08-12 18:41:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:596
  • Korte omschrijving:

    Sabirabad.,Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en

Artikel inhoud

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

transformator met olieonderdompeling

Sabirabad.Energiebesparende analyse van de transformator

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Spipanderleau.kgm(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Sabirabad.Voornaamste transformator van de centraleProductieanalyse



Korte invoering van de nullijn van de transformator

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, enz.

Respect voor klantenElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Sabirabad.transformator voor energiebesparing, moeten op tijd leeg zijn.


Sabirabad.Voornaamste transformator van de centraleProductieanalyse



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

indexLook van olie van gietijzeren delen

De interne markt voor transformatoren is traag

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Sabirabad.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig,Sabirabad.Brandmerk van droge transformatoren, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd,Sabirabad.Mobiele droge transformator, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Fukui.Overige productinformatie
  • Amersfoort.Klein eenvoudig hefplatformHet toepassingsgebied:

    Amersfoort.Klein eenvoudig hefplatformHet toepassingsgebied:

  • Amersfoort.Zes meter hefplatform autoHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd

    Amersfoort.Zes meter hefplatform autoHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd

  • Gujiao.Klein hydraulisch hefplatformHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    Gujiao.Klein hydraulisch hefplatformHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • InovroclawZelfrijdende elektrische liftHoe is de productiestatus?

    InovroclawZelfrijdende elektrische liftHoe is de productiestatus?

  • InovroclawHefplatform met één mastDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    InovroclawHefplatform met één mastDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • InovroclawHydraulisch hefplatformOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en invester

    InovroclawHydraulisch hefplatformOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en invester

  • InovroclawHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

    InovroclawHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

  • Jinzhong.10 meter automatische liftHet vormingsmechanisme van de beheermarkt

    Jinzhong.10 meter automatische liftHet vormingsmechanisme van de beheermarkt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!