HuisdierenPrijs van 5000KVA-transformatorHoe te schilderen om corrosie te voorkomen?

  • vrijgavetijd:2022-07-28 17:57:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:126
  • Korte omschrijving:

    Huisdieren,Korte invoering van de nullijn van de transformatorNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de o

Artikel inhoud

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

HuisdierenDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,HuisdierenDroge transformator 1250kva, het contact met de openingsschakeling en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

ValladolidWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


HuisdierenPrijs van 5000KVA-transformatorHoe te schilderen om corrosie te voorkomen?



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,HuisdierenHoeveel is een 35kV Power Transformer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteitMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.


HuisdierenPrijs van 5000KVA-transformatorHoe te schilderen om corrosie te voorkomen?



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Eerlijke dienstVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

HuisdierenAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap,HuisdierenElektrische transformator, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Fukui.Overige productinformatie
  • Hamburg-WandsbekElektrisch lift hydraulisch hefplatformWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    Hamburg-WandsbekElektrisch lift hydraulisch hefplatformWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • Hamburg-WandsbekEnkele mast aluminiumlegering liftWat zijn de onderhoudsmethoden?

    Hamburg-WandsbekEnkele mast aluminiumlegering liftWat zijn de onderhoudsmethoden?

  • Den HaagVerticale garageliftDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de industrie

    Den HaagVerticale garageliftDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de industrie

  • Apac.Transformer inductorSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

    Apac.Transformer inductorSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

  • Zhejiang.kgmZes meter kleine liftWat zijn de relevante kennis?

    Zhejiang.kgmZes meter kleine liftWat zijn de relevante kennis?

  • Zhejiang.kgmSany Heavy Industry Eleving Platform VehicleOntwikkelingscursus

    Zhejiang.kgmSany Heavy Industry Eleving Platform VehicleOntwikkelingscursus

  • Terni.Hydraulische installatie voor hefplatformsOperationele constructie voordelen

    Terni.Hydraulische installatie voor hefplatformsOperationele constructie voordelen

  • MohacsElektrische één ton liftDe markt is turbulent

    MohacsElektrische één ton liftDe markt is turbulent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!