UruguayOnderhoud van in olieonderdompelde transformatorhoge kwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-07-25 19:57:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:213
  • Korte omschrijving:

    Uruguay,De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagneti

Artikel inhoud

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,UruguayKs11 mijnkrachttransformator, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

UruguayDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Fabrikant van transformatoren

Boumerdas.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen,Uruguay480v droge transformator, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


UruguayOnderhoud van in olieonderdompelde transformatorhoge kwaliteit



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Productieproces en stappen van droge transformator


UruguayOnderhoud van in olieonderdompelde transformatorhoge kwaliteit



Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Hoge waardeDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Bij inbedrijfstelling:

UruguayBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf,UruguayCode van het prestatieniveau van droge transformatoren, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Fukui.Overige productinformatie
  • Austin.Hefplatform vrachtwagen meerdereHoe te produceren?

    Austin.Hefplatform vrachtwagen meerdereHoe te produceren?

  • Jinzhou.Automatisch hydraulisch hefplatformDe constructie volgt het principe van problemen

    Jinzhou.Automatisch hydraulisch hefplatformDe constructie volgt het principe van problemen

  • San JoseElektrische lift in twee fasenHoe anders te gebruiken, afhankelijk van de lokale omstandighe

    San JoseElektrische lift in twee fasenHoe anders te gebruiken, afhankelijk van de lokale omstandighe

  • San JoseVolledig zelfverheffend platformPraten over het misverstand over typeselectie en -gebruik

    San JoseVolledig zelfverheffend platformPraten over het misverstand over typeselectie en -gebruik

  • San JoseHydraulische hefplatform elektrische liftGebruiksaanwijzing

    San JoseHydraulische hefplatform elektrische liftGebruiksaanwijzing

  • San Jose14 meter lift van aluminiumlegeringDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

    San Jose14 meter lift van aluminiumlegeringDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

  • TabarkaNameStandard voor de omzettingsverhouding van de transformatorLevensduur

    TabarkaNameStandard voor de omzettingsverhouding van de transformatorLevensduur

  • Tucson.Vast dubbel schaarvorkhefplatformVersnellingsinspectie standaard

    Tucson.Vast dubbel schaarvorkhefplatformVersnellingsinspectie standaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!