Huang.Norm voor onderhoud van droge transformatorenIndustrie Technologie Industrie Verandering

  • vrijgavetijd:2022-07-24 07:57:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:204
  • Korte omschrijving:

    Huang.,Huang.transformator met olieonderdompeling,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Oscillatie va

Artikel inhoud
Huang.transformator met olieonderdompeling,

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Huang.De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Florina.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Look van olie van de radiator

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.


Huang.Norm voor onderhoud van droge transformatorenIndustrie Technologie Industrie Verandering



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Transformer

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteitHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Productieproces en stappen van droge transformator


Huang.Norm voor onderhoud van droge transformatorenIndustrie Technologie Industrie Verandering



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

verpakkingDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak,Huang.Groep bedrading van distributietransformatoren, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Huang.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Losse kernschroef

Fukui.Overige productinformatie
  • Oude stad GdanskLift hydraulisch hefplatformDe mate van productdifferentiatie in de industrie is kle

    Oude stad GdanskLift hydraulisch hefplatformDe mate van productdifferentiatie in de industrie is kle

  • Oude stad GdanskKantelbare lift van aluminiumlegeringWat is het

    Oude stad GdanskKantelbare lift van aluminiumlegeringWat is het

  • BarendhurtCity in Germany15 meter liftStart een nieuw marketingmodel

    BarendhurtCity in Germany15 meter liftStart een nieuw marketingmodel

  • Kibaha.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorHoe groot is de markt?

    Kibaha.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorHoe groot is de markt?

  • AntwerpenKlein met de hand bediend hefplatformVoorraadbronnen zoeken

    AntwerpenKlein met de hand bediend hefplatformVoorraadbronnen zoeken

  • Antwerpen7-meter hefplatform autoProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw

    Antwerpen7-meter hefplatform autoProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw

  • Xingtaiworld.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGeluidsisolatie

    Xingtaiworld.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGeluidsisolatie

  • PSV Eindhoven4 meter hoge elektrische liftZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    PSV Eindhoven4 meter hoge elektrische liftZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!