Imperiaal.Looptijd van olie ondergedompelde transformatorDe juiste werking is erg belangrijk

  • vrijgavetijd:2022-07-22 07:57:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:233
  • Korte omschrijving:

    Imperiaal.,De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis o

Artikel inhoud

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Imperiaal.Handtastmethode voor de controle van de transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

KawayNameOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Fabriek voor droge transformatoren

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


Imperiaal.Looptijd van olie ondergedompelde transformatorDe juiste werking is erg belangrijk



Look van olie van gietijzeren delen

Ten eerste,Imperiaal.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompeling, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Eerst de klant.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm,Imperiaal.Vooruitzichten van de transformator,Imperiaal.Olie dompelde transformator 2500kVA, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


Imperiaal.Looptijd van olie ondergedompelde transformatorDe juiste werking is erg belangrijk



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Hoeveel is het?Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Imperiaal.transformator met olieonderdompeling

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Fukui.Overige productinformatie
  • Tihei.Hydraulische druk van hefplatformliftDe oplossing voor het compressieprobleem

    Tihei.Hydraulische druk van hefplatformliftDe oplossing voor het compressieprobleem

  • Tihei.voertuigDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Tihei.voertuigDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • CarthagoStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenZaken die aandacht behoeven bij het hanter

    CarthagoStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenZaken die aandacht behoeven bij het hanter

  • Szadgeworld.kgmMobiele lift kleinVerandering voor ontwikkeling

    Szadgeworld.kgmMobiele lift kleinVerandering voor ontwikkeling

  • Szadgeworld.kgmHefplatform vrachtwagen 22 meterHoe speelt het een praktische rol?

    Szadgeworld.kgmHefplatform vrachtwagen 22 meterHoe speelt het een praktische rol?

  • Jining.Zwaar hydraulisch hefplatformWelk acceptatiewerk moet er worden gedaan?

    Jining.Zwaar hydraulisch hefplatformWelk acceptatiewerk moet er worden gedaan?

  • RubeElektrische lift binnenshuisErkend door klanten

    RubeElektrische lift binnenshuisErkend door klanten

  • RubeVolledig zelfrijdend hefplatformHoe de markt de neergang omkeerde

    RubeVolledig zelfrijdend hefplatformHoe de markt de neergang omkeerde

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!